Dilek BALKIŞ - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Dilek BALKIŞ Bursa doğumlu olup, aslen Trabzon Of´ludur. Eğitim öğretim hayatının tümünü Bursa´da tamamlamıştır. Ortaokul ve Lise eğitimini Bursa Kız Lisesinde almış, Lisans Eğitimini, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi  Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde 2002 yılında tamamlamıştır.  Eğitim Hayatına Bahçeşehir Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Alanında Yüksek Lisansla devam etmiştir. İlk olarak 2002 yılında  Kütahya Pazarlar ÇPL´ye  ataması yapılmış, 2003 yılıdan itibaren  de Bursa Demirtaşpaşa Anaokulunda 3 yıl Okul Öncesi Öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra,  2007 yılı Şubat ayında Atatürk Anaokuluna atanmış, bu kurumda 5 yıl Müdür Yardımcılığı yapmıştır. 2012 yılında Bala Hatun Anaokuluna Kurucu Müdür olarak atanmış bu okulu kurup 3 yıla yakın çalıştıktan sonra, 2016 yılı Temmuz Ayı itibariyle Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda görevine başlamış  bu kurumda 6 yıl Okul Müdürü Olarak görev yapmıştır. Daha sonra Eylül 2022 tarihinden itibaren Öğretmen Neşe Horasan Anaokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmış, ardından  22 Haziran 2023 tarihinde okulumuzda Okul Müdürü görevine başlamıştır.