Hüsnü Züber İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerini; İnsan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı, bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş, bilim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen, topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış bireyler olarak üst eğitim öğretime hazırlayan ortam ve imkanları sağlayan, okullar arasında tercih edilen, nitelikli ve ideal sayıda öğrencinin yararlandığı bir kurum-okul olmak.

Misyon: Profesyonellik, çalışkanlık sorumluluk, verimlilik, sürekli yenilenme ve analitik düşünme esaslarına dayalı bir kurum olarak, yurt içinde ve dışında hizmet verecek olan gelecek kuşakların liderleri olan bugünün çocuklarını, çağın gereksinimleri doğrultusunda hayata hazırlayarak Türk milletini, çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı üretici seçkin bir ortağı yapmaktır.

Başarılar: 2013 Eğitim Öğretim Yılında İlkokula dönüştürülen okulumuz Nilüfer Belediyesi spor şenliklerin de Bedminton İlçe 2. si, yüzme 1 ve 3. olduğu gibi 2014 yılı Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nilüfer Belediyesi birlikteliğiyle gerçekleştirilen Açık Hava Satranç Turnuvasında Okulumuz İlçe 1.si olmuştur.

Saatler: Ders Başlama:09:10 Öğle Arası:12:35-13:15 Ders Bitiş:14:50
Isınma: Doğalgaz kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Velilerimizin talebi üzerine yakın mesafelere servis araçlarımız bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda farklı branşlarda sportif ve sosyal etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda, E TWİNİNG, ISO 9001-45001-14001

WEB - https://husnuzuberio.meb.k12.tr

Adres - 19 Mayıs Mahallesi Barış Caddesi No 80 Nilüfer/BURSA

Yerleşim Yeri - 19 Mayıs Mah. Barış Cd. No:80 Nilüfer/BURSA

Adres - 19 Mayıs Mahallesi Barış Caddesi No 80 Nilüfer/BURSA

Ulaşım Okulumuza şehir merkezinden 6/E otobüs hattıyla veya metro ile Yüzüncüyıl durağına kadar gelip oradan ring otobüsüleri(35/E) ile Yalıköy Çiftliği karşısında inilerek ulaşılabilir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 17, ilçe merkezine 5 km dir.